Fructicultura de precisió

Innovació i sostenibilitat

Fructicultura de presició

Agroalimentària Mas Saulot innova en fructicultura de precisió aplicant els últims avenços tecnològics i sistemes de producció sostenibles i eco-responsables.

La nostra visió a mig termini consisteix en instaurar la mecanització total del sector fructícola mitjançant la recol·lecció amb robot. Partim de la premissa de que és més simple adaptar la forma dels arbres a la mecanització que adaptar les màquines als arbres.

Per aquesta raó estem apostant per les tecnologies internacionals del futur.

Actualment estem desenvolupant el projecte de R+D+i CDTI IDI-20150008; Producció fructícola en mur amb costs controlats, cofinançat pel FEDER. La present estratègia es basa en la producció fructícola en mur amb costs reduïts i controlats mitjançant solucions específiques de mecanització de poda i aclarida.

Aquestes tècniques ens han permés constatar la bona adaptació de les diferents varietats plantades en doble eix i l’eficiència i eficàcia de les operacions de tall mecanitzades: la poda d’estiu, la poda d’hivern i l’aclarida de flor.

Qui sap què ens depara la pròxima dècada? Tot apunta a una collita mecanitzada; robots que, gràcies als infrarojos, colliran i enregistraran la informació de les pomes. A continuació us deixem dos enllaços dels dos prototips en els que actualment s’està treballant. El primer és d’Israel i el segon de California.

SEGUEIX-NOS A L’ INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

Llista de desitjos 0
Anar a pàgina desitjos Continuar comprant