SIDRATURISME

Visita MOOMA+Tast

La totalitat del procés d'elaboració el duem a terme a les nostres instal·lacions, situades al Mas Saulot (Palau-sator). Allà oferim visites guiades -aptes per a tota la família- on podreu ser partícips de tots els passos que seguim per a crear la nostra sidra: collita, fermentació, filtratge, gasificació i embotellat.

Un cop finalitzada la visita, realitzareu un tast dels nostres productes que us aproparan tot el gust i aroma de l'Empordà.

DURACIÓ: 1h 15min (min. 5 persones)

8eur. / Persona

4eur. / 8-16 anys

Gratuït menors de 8 anys

Disponible els mesos d'estiu i caps de setmana d'hivern. És imprescindible reserva prèvia.

Visita MOOMA+Esmorzar

A les 10h del matí, ens trobarem al Mas Saulot per a conèixer tots els secrets de Mooma. Us explicarem de primera mà com s'elaboren els nostres productes amb una visita guiada a les nostres instal·lacions. 

Un cop finalitzada la visita podreu degustar d'un esmorzar entre pomeres. L'àpat consistirà en petits plats relacionats amb el món de la poma i la sidra. Amb l'esmorzar podreu degustar els nostres sucs i, finalment, les nostres sidres.

DURACIÓ: 1h i 45min. (min. 4 persones)

15eur. / Persona

5 eur. / Menú Infantil

Disponible caps de setmana de 1 de març a 30 d'octubre i cada dia de 15 de juny a 15 de setembre. De 1 de novembre a 30 de febrer disponible per a grups mínims de 20 persones. És imprescindible reserva prèvia.

Visita MOOMA+Dinar

Iniciarem la trobada amb la Visita a Mooma, explicant-vos de primera mà com elaborem els nostres productes. Sense deixar passar les tècniques del camp i les plantacions.

L'àpat consistirà en plats relacionats amb el món de la poma i la sidra, així com tradicionals de la nostra família. Maridareu els plats amb la nostra sidra. Per acabar, tastareu els sucs amb les postres del dinar. 

Inici a les 12:30h. (min. 4 persones)

29 eur. / Persona

10 eur. /Menú Infantil

Disponible caps de setmana de 1 de març a 30 d'octubre i cada dia de 15 de juny a 15 de setembre. De 1 de novembre a 30 de febrer disponible per a grups mínims de 20 persones. És imprescindible reserva prèvia.

Informació i reserves via e-mail a info@mooma.cat o al telèfon 661 824 084