Mooma guanya el segon premi d’un tast internacional

La sidra empordanesa torna a causar sensació a una degustació a cegues

Empatada a punts amb el primer classificat, Mooma Cider reitera l’excel·lència del seu producte aconseguint el segon premi SISGA (Saló Internacional de Sidres de Gala) un tast celebrat a Astúries aquest cap de setmana passat.
Enòlegs i tastadors de tot el món han evaluat les característiques de més de 120 sidres i han premiat Mooma Cider en segona posició de la categoria “semi-seca” per davant de sidres d’Alemanya, Irlanda, Anglaterra i Portugal, entre altres.
Equilibrada, afruitada i lleugerament gasificada, la sidra empordanesa celebra aquest octubre un any de vida al mercat i ja compte amb dos reconeixements internacionals. La manca de tradició sidrera a Catalunya fa de la sidra Mooma un producte totalment innovador nascuda per oferir un producte alternatiu, suau i saludable.
Al llarg de les properes setmanes Agroalimentària Mas Saulot, l’empresa fructícola que ha decidit elaborar la sidra, introduirà una nova varietat de sidra al mercat: Gold Cider. Es tracta d’una sidra gourmet envellida amb roure que es distribuirà en format de 75 cl amb la intenció de fer front a la demanda del sector de la restauració. S’ha concebut per a compartir a taula i és ideal per acompanyar tot tipus d’àpats.
Mooma ofereix productes 100% naturals que apropen l’aroma i sabor de les pomes empordaneses. Llorenç Frigola, fundador de Mooma explica: “tenim una matèria prima de primera qualitat i el que fem és oferir-la en diferents formats completament innovadors al nostre territori perquè tot aquell que ho desitgi en pugui gaudir”. Actualment ven producte al gironès i s’està expandint pel barcelonès però té mires a nivell nacional i internacional.