MOOMA Cider

  • Sidra Mooma

Afruitada i lleugerament gasificada es presenta com el producte estrella de la marca

La sidra MOOMA ja està a la venda. Inspirada en la sidra anglesa de la zona d’Herefordshire –d’aquí el nom MOOMA Cider- és un producte jove, afruitat, de baixa graduació alcohòlica, filtrat i lleugerament gasificat.

Elaborada a partir de les varietats de poma Granny, Fuji, Pink Rosée i Jeromine, cada pas d’elaboració ha estat estudiat al mil·límetre per tal d’oferir un producte d’una qualitat excel·lent. Un cop recol·lectades les pomes a les nostres finques al punt just de maduresa aquestes són trinxades i premsades. El most de poma extret s’ha deixat fermentar quatre mesos en dipòsits d’acer inoxidable d’entre 500 i 2.000 litres amb els llevats corresponents.

El procés de fermentació s’ha dut a terme sota controls setmanals estrictes d’acidesa, densitat i . Un cop la sidra ha acabat la seva fermentació es procedeix al seu filtratge fins arribar al nivell amicròbic i, finalment, al procés de gasificació.

MOOMA Cider és sidra semi-seca amb un equilibri molt acurat d’acidesa i dolçor i una graduació alcohòlica del 4,8%. Amb una bombolla fina i persistent, el seu aroma evoca a la frescor de la poma.

Presentada amb una ampolla de vidre de 0,33 cl. -amb la possibilitat d’adquirir-la en caixes de sis unitats- MOOMA Cider és ideal per a consumir en moments d’oci.