Mooma celebra un any de vida

Mooma celebra un any de vida. Fa poc més de dotze mesos que vam arrencar aquest projecte i seguim amb la mateixa il·lusió i empenta que el primer dia. Al llarg d’aquest temps hem aconseguit ampliar el territori al que arriben als nostres productes. Actualment comptem amb un nombre considerable d’establiments per tota la comarca gironina i estem en un procés d’expansió a tot el territori català.

Volem aprofitar per a donar les gràcies a tots els que han confiat amb el nostre projecte; petits i grans comerços, bars i restaurants i, sobre tot, consumidors. Sense vosaltres res de tot això seria possible! Per això us esperem a tots a la Fira de Sant Andreu. L’any passat hi presentàvem els sucs i aquest any ja podreu tastar la nostra segona sidra: la Gold Cider.

Fira de Sant Andreu a Torroella de Montgrí

Voleu celebrar el nostre primer aniversari? Aquest cap de setmana 26 i 27 de novembre estarem presents a la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí. És una de les mostres comercials, agrícoles i ramaderes més arrelades al municipi. Com a la passada edició, Mooma comptarà amb un estant. Hi podreu tastar tots els nostres productes per a celebrar el primer any de vida i per tots els que vindran!

Ens hi podreu trobar dissabte i diumenge de les 10:00 del matí a les 20:00 del vespre. Us hi esperem!