La diferència de beure sucs naturals

Des de temps ancestrals, els suc de poma ha estat reconegut com a remei natural per a fer front a malalties com la grip i les infeccions bronquials. El motiu? El seu alt contingut en àcid màlic, flavonoides i pectina, entre altres components.

A grans trets, el suc de poma ajuda a netejar el nostre organisme de toxines perquè estimula el funcionament del fetge i els ronyons, redueix el colesterol i millora el trànsit intestinal. A més, redueixen el risc de patir malalties cardiovasculars.

Però aquestes propietats no es troben en tots els sucs de poma. Al mercat existeixen dos tipus de sucs de poma: naturals i concentrats. Tot i que es presenten els dos com a sucs, realment no tenen res a veure. Als sucs naturals la fruita no pateix gairebé cap procés i manté la totalitat del seu valor nutricional. Es tracta, sens dubte, de la opció més saludable.  (veure més a: http://www.asozumos.org/asozumos/zumos/definiciones_164_1_ap.html)

Pel que fa als sucs a base de concentrat, aquest ha passat per un tractament de conservació i deshidratació i, posteriorment s’hi ha afegit aigua. A més, en la majoria de casos, també s’hi incorporen conservants, colorants i sucres per obtenir el gust desitjat. En aquest tipus de producte, els nutrients són gairebé nuls.

Sucs Mooma 100% naturals

Els nostres sucs són 100% naturals, sense conservants, colorants ni aigua afegida. L’excel·lència dels nostres productes el trobem en el moment de recol·lecta de les diferents varietats de pomes buscant el seu punt òptim. Gala, Fuji, Granny Smith i Pink Rosée tenen un procés de producció i unes característiques que s’han de tenir en compte per a collir-les al moment precís.

A més, un valor afegit dels nostres productes que segurament molts de vosaltres coneixeu és el fet que la totalitat de camps de pomes dels que procedeix la matèria prima dels nostres sucs són empordanesos, concretament dels termes de Palau-sator, Fontclara i Gualta.