Granny Smith i Pink Rosée

Dues varietats amb molta personalitat completen la nostra col·lecció de sucs varietals

Amb l’arribada del desembre us presentem els sucs de poma Granny Smith i Pink Rosée, dues varietats amb característiques molt oposades la personalitats de les quals completen la col·lecció de sucs MOOMA.

El suc de Granny Smith és el que compte amb el nivell d’acidesa més elevat de les nostres quatre varietats. Es tracta d’un suc amb molta personalitat i refrescant que evoca a la textura característica d’aquesta varietat de poma coneguda internacionalment per la seva acidesa.

Pink Rosée és una varietat suau, aromàtica i amb un nivell de dolçor lleugerament més elevat que el d’acidesa. Es tracta d’un dels sucs més equilibrats de tota la gamma. A més, com tots els nostres sucs, es tracta d’un producte completament natural, sense conservants, colorants ni aigua afegits artificialment.

Amb aquestes dues varietats completem la nostra oferta de sucs de poma oferint quatre varietals amb característiques completament diferenciades per a satisfer els paladars més exigents. Elaborats amb pomes empordaneses, els nostres sucs us volen oferir l’aroma i sabor de la nostra terra.

Al llarg dels propers mesos ampliarem l’oferta de productes incorporant-hi la sidra. Actualment en fase de fermentació, es tractarà d’una sidra jove, afruitada, de baixa graduació alcohòlica, filtrada i lleugerament gasificada. Ideal per a consumir en moments d’oci. Seguiu atents als nostres canals de Facebook, Instagram i Twitter així com a la pàgina web per a mantenir-vos al dia dels nostres productes!