Descobreix MOOMA

Oferim visites guiades a les nostres plantacions i instal·lacions amb tastet de productes

A partir del maig del 2016 MOOMA ofereix la possibilitat de visitar les seves plantacions, sistema productiu i bodega. Els visitants podran descobrir la història dels seus productes, els seu procés de producció i acabar amb un tastet de la sidra i els sucs de poma varietal.

Les visites es duran a terme principalment els caps de setmana i s’oferiran dues opcions, la visita curta d’una hora i mitja i la llarga de tres hores. Ambdues possibilitats compten amb un recorregut per les instal·lacions de MOOMA, les qual s’ubiquen al Mas Saulot, una masia a les afores de Palau-Sator (Baix Empordà). La visita llarga, a més, inclou un tastet dels principals productes MOOMA com són la sidra i els quatre sucs varietals així com un esmorzar o berenar complet.

Però les opcions no s’acaben aquí, ja que també s’ofereix la possibilitat de dur a terme un taller de fabricació de suc de poma i curset de sidra. A través d’aquesta opció es pretén que els visitants es sentin partícips del procés de creació dels nostres productes i coneguin tots els secrets de la seva creació.

Per a dur a terme alguna d’aquestes opcions cal reservar cita prèvia enviant un correu electrònic a info@mooma.cat o trucant al telèfon 670 080 708.

  • Visita Mooma