ALTRES PRODUCTES

Vinagre de sidra Mooma

VINAGRE DE SIDRA

Algunes botes de sidra es destinen a fer vinagre per l'autoconsum i la venta. Degut a la demanda d'aquest producte, oferim dos formats per a satisfer tant al consumidor particular com per restauració i hostaleria.
El vinagre de poma té moltes propietats farmacològiques que s'han descobert recentment:
· Disminueix la tensió arterial, el colesterol i el nivell de triglicèrids
· Evita contracció de vasos sanguinis
· Millora el sistema digestiu
· Ajuda a regular el son
· Redueix els dolors aguts: com els provocats per còlics nefrítics o biliars
· Elimina les bactèries causants a l'halitosis
· Calma el dolor reumàtic i alleuja les cremades

COMPOTA DE POMA

Elaborada artesanalment amb la varietat de poma Golden, la compota de poma és molt saludable i un producte recomenat per a mantenir una dieta sana i equilibrada.
Es tracta d'un producte ideal per a donar un toc dolç a carns i peixos així com per a complementar molts postres. Elaborat amb productes 100% naturals, sense conservants ni colorants.

CONFITURA DE POMA

Elaborada artesanalment. La confitura de poma és el complement ideal d'un bon esmorzar o berenar, ja que t'aportarà molta energia. També es pot utilitzar per acompanyar algun postre. Està elaborada amb la varietat Golden; la seva composició i textura la converteixen en una poma ideal per a fer conserves.

Snacks de poma MOOMA

DESHIDRATATS DE POMA

Poma pelada, tallada i deshidratada a poc a poc. D'aquesta manera, s'aconsegueix una textura molt especial i es manté tot el sabor original de la poma així com el seu valor nutricional.
S'elaboren amb les varietats de Granny Smith (amb un toc més àcid) i Fuji (més dolços). Ideals per portar-los i degustar-los en qualsevol lloc i moment. Elaborats artesanalment.